Firmaprofil

Advokatfirmaet Steen Hermann Thomsen er etableret i 1991 og har som målsætning at yde en effektiv og uafhængig rådgivning på et højt fagligt niveau, der sikres gennem løbende uddannelse, specialisering samt brug af moderne IT-teknologi.


Advokatkontoret har specialiseret sig inden for rådgivning i forbindelse med især køb og salg af fast ejendom (bolig), men beskæftiger sig naturligvis også med andre juridiske sagsområder, se under Sagsområder.


Advokatkontoret beskæftiger 1 advokat samt 1-2 sekretærer og er kendetegnet ved at såvel advokaten som sekretærerne har et indgående kendskab til den enkelt klient og dennes sag.


Som følge af mange års virke i Slangerup har vi desuden stor indsigt i alle de væsentlige forhold i lokalområdet, hvilket især kommer de af vore klienter, der er boligkøbere i nærområdet til stor gavn.


Som led i vor boligrådgivning samarbejder vi med bl.a. arkitekterne Factum2 Ølstykke, der er certificeret bygningssagkyndige.

 

foto_steen.jpg

  Advokat Steen Hermann Thomsen er beskikket af Justitsministeriet i Danmark og er en del af Advokatsamfundet samt medlem af Danske Boligadvokater.

Vi er medlemmer af:


dba.png